Slide 1
Slide 1

CKG Kapoentje

Voor wie?

Elk gezin met jonge kinderen tussen 0 en 12 jaar kan vrijwillig beroep doen op het CKG. Ook diensten kunnen gezinnen doorverwijzen naar het CKG.


Informatie

Wat doen we?

CKG Kapoentje is een door Kind en Gezin erkend Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning. In het centrum kan u terecht voor opvoedingshulp en tijdelijke opvang. Ons multidisciplinair team bestaat uit vakkundige medewerkers die opvoedingshulp aanbieden op maat.
Opvoeden is niet altijd even gemakkelijk. In een gezin kunnen allerlei situaties ontstaan die het evenwicht verstoren. Wij zorgen in deze situaties voor ondersteuning van het gezin door middel van opvoedingshulp. Hierbij zoeken we samen met ouders of verantwoordelijken naar een passende oplossing. De hulp bestaat uit één of meerdere modules, aangepast aan de noden van het gezin.
De hulpverlening van het CKG Kapoentje vzw is gratis.

Meer info: Fiche CKG KAPOENTJE

Onze openingsmomenten

Het CKG Kapoentje is alle dagen bereikbaar voor opvoedingshulp en tijdelijke opvang.

Bereikbaarheid

Het CKG Kapoentje vzw is actief in de regio Oostende. Ons werkingsgebied beslaat de kustlijn tussen Blankenberge en De Panne en de gemeentes Veurne, Gistel, Oudenburg en Ichtegem. We bewegen ons in dit gebied voor huisbezoeken.

De opvang van het CKG Kapoentje is gevestigd in het centrum van Oostende. Het CKG Kapoentje is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van het CKG.